Hoppa till innehåll

2022

Beställ nya dekaler till servicebilen

01 april 2022

Medlemskap Du vet väl att du som medlem i Installatörsföretagen har möjlighet att visa upp ditt medlemskap på exempelvis dina servicebilar? Det är ett sätt för företaget att påvisa seriositet, att ni har kollektivavtal och sjysta villkor för era anställda.

Så får vi fart på näringslivets klimatomställning

30 mars 2022

Opinion Installatörsföretagen har lämnat inspel till Boverkets uppdrag om näringslivets klimatomställning. Installatörsföretagen ser ett behov av revidering av klimatdeklarationen för att den ska bidra till minskad efterfrågan av koldioxidintensiva material.

Brist på medarbetare trots ökning av antal rekryteringar

29 mars 2022

Utbildning Trots hög arbetslöshet och två år av kris är det fortfarande mycket svårt för svenska företag att rekrytera. Det visar en enkät från Svenskt Näringsliv. Rekryteringsenkäten visar att störst problem att rekrytera finns inom samhällsbyggnadssektorn.

Gamla ledningar orsakar vattenskador

29 mars 2022

VS (rör) Sönderrostade ledningar står för majoriteten av vattenskadorna i svenska hem. Det visar den nya Vattenskaderapporten. Köket är det rum som har flest vattenskador.

Lär dig att skiva vattentäta avtal med konsumenten

28 mars 2022

Entreprenadjuridik Att skriva korrekta avtal i affärer mellan företag har du säkert koll på. Men att skriva avtal med privatpersoner där konsumenträtten gäller kan kännas krångligare. Därför finns nu kursen ”Konsumenträtt för installatörer” som utbildningsbolaget Insu genomför live via web...
Föregående sida Du är på sidan 14 av 19 Nästa sida