Hoppa till innehåll

2022

Välkommen till våra Elsäkerhetsdagar!

24 oktober 2022

Seminarie Äntligen är det dags för Installatörsföretagens elsäkerhetsdagar! Under hösten gör vi inte mindre än 20 stopp runt om i landet där vi bland annat har workshops, informerar om Elsäkerhetsverkets nya föreskrifter och inte minst, lanserar Installatörsföretagens nya anvisnin...

Ventilationsinstallatörer - så stödjer IN

20 oktober 2022

Ventilation Ventilation är ett av många teknikområden som IN har medlemmar inom där du som företagare kan få stöd och råd i allt från personalfrågor, lönsamhet till entreprenadjuridik. För att belysa vad du kan få stöd kring så presenterar vi här ett axplock.

Entreprenadindex för september 2022

17 oktober 2022

Lönsamhet & företagande Entreprenadindex är ett opartiskt och objektivt verktyg för att mäta kostnadsutvecklingen för installationer. Uppgifterna kommer från SCB och vi levererar Entreprenadindex kostnadsfritt till dig som medlem runt den 15:e månaden efter. Här kan du se den senaste statistiken.

Kurs: Arbetsrätt - live via webben

13 oktober 2022

Arbetsgivarfrågor Vill du veta mer om vilka rättigheter och befogenheter du har i arbetsrättsliga frågor? Vi vill tipsa om att Installatörsföretagen håller i en livesänd kurs i arbetsrätt - via INSU - under fyra halvdagar med start 15 november.

Nu släpps Marknadsläget hösten 2022

11 oktober 2022

Rapport Idag släpper vi vår konjunkturrapport Marknadsläget hösten 2022. Den beskriver många och kraftfulla faktorer som påverkat förutsättningarna i vår bransch.

Kurs: Tjänstemannaavtalet

06 oktober 2022

Arbetsgivarfrågor Vill du öka dina kunskaper om Tjänstemannaavtalet och tjänstemannarelaterade frågor? Vi vill tipsa om att Installatörsföretagen håller kurs i Tjänstemannaavtalet - via INSU - den 21 och 22 november.
Föregående sida Du är på sidan 5 av 19 Nästa sida