Hoppa till innehåll

2022

Se IN Talks: Valspecial om energi i efterhand

23 augusti 2022

Lönsamhet & företagande IN Talks är forumet där vi bjuder in till diskussion om branschfrågor och i det senaste avsnittet tog vi pulsen på flera riksdagspartier och diskuterade allt från tillgången på energi och hur vi ska parera höga priser till införandet av ett helt fossilfritt energisystem....

En sommarhälsning från vd Ola Månsson

07 juli 2022

Om Installatörsföretagen Här kommer en hälsning från Visby och Almedalsveckan. Det finns så mycket att berätta om, men allt det positiva hamnar i skuggan av det fruktansvärda dåd som inträffade under veckan. Vi tänker naturligtvis på den drabbades familj och arbetskamrater i en stund som denna.

Installatörsföretagens elsäkerhetsdagar

05 juli 2022

Elteknik Äntligen är det dags för våra elsäkerhetsdagar igen! Under hösten gör vi inte mindre än 20 stopp runt om i landet där vi bland annat har en workshop kring EvA samt informerar om de nya elsäkerhetsföreskrifterna som träder i kraft 1 december i år.

Möt oss i Almedalen

28 juni 2022

Om Installatörsföretagen Mellan den 3-7 juli pågår Almedalsveckan i Visby. Installatörsföretagen är på plats för att lyfta frågor som är viktiga för dig som medlem och för hela Sverige. Möt oss på plats eller delta digitalt på distans.
Föregående sida Du är på sidan 8 av 19 Nästa sida