Hoppa till innehåll

2023

Easee redovisar åtgärdsplan till Elsäkerhetsverket

21 juni 2023

Elsäkerhet I mars beslutade Elsäkerhetsverket om försäljningsförbud för laddboxarna Easee Home och Easee Charge. Myndigheten ställde då även krav på en åtgärdsplan för hur företaget avser hantera de brister som Elsäkerhetsverket slagit ner på.

Anmäl dig till Installatörernas dag 2023

21 juni 2023

Aktuellt Den 27 oktober arrangerar vi Installatörernas dag i Stockholm. Det bli inspirerande och lärorika föreläsningar samt middag och underhållning tillsammans med kollegor från hela landet.

Utveckla ditt företag genom Bygglyftet

20 juni 2023

Lönsamhet & företagande Nu inleds initiativet Bygglyftet - ett nationellt utvecklingsprogram för företag i bygg- och installationsbranschen. Genom Bygglyftet får företag hjälp att öka sin produktivitet, hållbarhet och digitalisering och därigenom öka sin konkurrenskraft.

Värme och din arbetsmiljö

20 juni 2023

Arbetsmiljö Nu är det värmebölja i stora delar av landet. Får du ha på dig vad du vill på arbetsplatsen? Vad säger egentligen lagen och vilka rättigheter har du som arbetsgivare respektive arbetstagare?

Entreprenadindex för maj 2023

15 juni 2023

Lönsamhet & företagande Entreprenadindex är ett opartiskt och objektivt verktyg för att mäta kostnadsutvecklingen för installationer. Uppgifterna kommer från SCB och vi levererar Entreprenadindex kostnadsfritt till dig som medlem runt den 15:e månaden efter. Här kan du se den senaste statistiken.

Trenderna från Elfack-mässan

14 juni 2023

Data/Tele I maj gick branschens stora mässa Elfack av stapeln i ett soligt Göteborg, och lockade över 22 000 besökare. Mest intresse visade besökarna för laddstolpar, solceller och olika lösningar kopplat till energieffektivisering.

Teleutskottets årliga strategimöte

14 juni 2023

Data/Tele I maj höll Installatörsföretagens teleutskott sitt årliga strategimöte där verksamheten framöver planerades. Utskottet utgörs av ett antal medlemmar inom området som representerar medlemskåren och ska verka för att utveckla området kommunikations- & säkerhetsteknik.
Föregående sida Du är på sidan 10 av 20 Nästa sida