Hoppa till innehåll

Midroc är Sveriges Bästa Arbetsgivare igen

Arbetsgivarfrågor

09 februari 2021

Midroc har utsetts till Sveriges Bästa Arbetsgivare. 2019 togs förstaplatsen första gången och 2020 utsågs Midroc återigen till Sveriges Bästa Arbetsgivare.

Sveriges Bästa Arbetsgivare är en undersökning som genomförs bland ett företags egna medarbetare. Den visar hur medarbetarna bedömer sin nuvarande arbetsgivare.

I undersökningen besvaras frågor om bland annat ledarskap, arbetsmiljö och möjligheter till utveckling. Det är Universum som genomför undersökningen varje år.

- Det gör oss på Midroc enormt stolta att vi nu fått utmärkelsen två år i rad. Det är tack vare att vi har Sveriges bästa medarbetare som vi tillsammans kan skapa Sveriges bästa arbetsplats. Sedan 2008 har vi systematiskt arbetat med vår företags­­­­kultur, säger Roger Wikström, koncernchef på Midroc.

Midroc Europe har cirka 4 000 medarbetare och hittills har över 2 700 personer utbildats via koncernens utbildningar i ledarskap, kommunikations- och grupputveckling.

Mer information

Sveriges bästa arbetsgivare 2020

Den 11 februari kl 14-14.45 håller Hannah Öst och Claes Peyron från Universum webbinariet "Vad krävs för att bli Sveriges Bästa Arbetsgivare?"
Läs mer och anmäl dig