Hoppa till innehåll

Juni

Ethernet firar 50 år

28 juni 2023

Data/Tele Världens äldsta nätverksprotokoll – Ethernet – fyller 50 år. Det är Ethernet som knyter ihop bland annat lokala och rikstäckande nätverk, internet, molntjänster, Internet of things och wi-fi till ett enda skarvlöst och globalt kommunikationsnätverk.

Genom INSUs traineeutbildning kommer fler in i branschen

27 juni 2023

Data/Tele Jag blev glad när jag fick frågan om att gå utbildningen Larm- och säkerhetstekniker. Att arbeta med säkerhet är intressant och roligt. Det är en blandning av tekniska lösningar och felsökningar, programmering och installation av olika system, säger Edris, en av kursdelt...

Marknadsläget för kommunikation och säkerhet

27 juni 2023

Data/Tele Utvecklingen inom kommunikation och säkerhet är positiv, trots känningar från lågkonjunktur. Både företagens bedömningar och importen av material tyder på att marknaden växer. På kort sikt är det materialbrist och beställarnas minskade investeringsvilja till följd av kon...

Easee redovisar åtgärdsplan till Elsäkerhetsverket

21 juni 2023

Elsäkerhet I mars beslutade Elsäkerhetsverket om försäljningsförbud för laddboxarna Easee Home och Easee Charge. Myndigheten ställde då även krav på en åtgärdsplan för hur företaget avser hantera de brister som Elsäkerhetsverket slagit ner på.

Anmäl dig till Installatörernas dag 2023

21 juni 2023

Aktuellt Den 27 oktober arrangerar vi Installatörernas dag i Stockholm. Det bli inspirerande och lärorika föreläsningar samt middag och underhållning tillsammans med kollegor från hela landet.

Utveckla ditt företag genom Bygglyftet

20 juni 2023

Lönsamhet & företagande Nu inleds initiativet Bygglyftet - ett nationellt utvecklingsprogram för företag i bygg- och installationsbranschen. Genom Bygglyftet får företag hjälp att öka sin produktivitet, hållbarhet och digitalisering och därigenom öka sin konkurrenskraft.

Värme och din arbetsmiljö

20 juni 2023

Arbetsmiljö Nu är det värmebölja i stora delar av landet. Får du ha på dig vad du vill på arbetsplatsen? Vad säger egentligen lagen och vilka rättigheter har du som arbetsgivare respektive arbetstagare?

Entreprenadindex för maj 2023

15 juni 2023

Lönsamhet & företagande Entreprenadindex är ett opartiskt och objektivt verktyg för att mäta kostnadsutvecklingen för installationer. Uppgifterna kommer från SCB och vi levererar Entreprenadindex kostnadsfritt till dig som medlem runt den 15:e månaden efter. Här kan du se den senaste statistiken.
Du är på sidan 1 av 2 Nästa sida