Hoppa till innehåll

Installatörsföretagen på Nordbygg 2024: Fokus digitalisering och hållbarhet

Data/Tele, Visa alla

12 juni 2024

På Nordbyggmässan, Nordens största mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen, deltog Installatörsföretagen med fokus på digitalisering och hållbarhet. Genom föreläsningar, monteraktiviteter och livesända poddar presenterade de innovativa lösningar för framtidens fastigheter.

Under fyra intensiva dagar i april spelade Installatörsföretagen en central roll på Nordbygg genom att arrangera föreläsningar på scenen "Arena Fastighetsenergi". Här presenterades innovativa projekt och hållbarhetsdiskussioner med branschaktörer, vilket skapade engagerande diskussioner och frågor.

I samarbete med INSU och IN Förlag bemannade Installatörsföretagen en monter där besökare kunde möta experter och ta del av olika produkter och lösningar. Montern blev en mötesplats för nätverkande och erfarenhetsutbyte.

Installatörsföretagen sände även en livepodd från "Arena Fastighetsenergi", där aktuella ämnen inom digitala fastigheter och marknadens utveckling diskuterades med branschexperter. Installatörspodden, som finns tillgänglig online, blev ett populärt inslag under mässan.

Läs mer om Nordbygg och lyssna på poddavsnittet här.