Hoppa till innehåll

Augusti

Vad vill du utveckla i kollektivavtalen?

30 augusti 2024

Arbetsgivarfrågor Under våren 2025 förhandlar vi om nya kollektivavtal med facken. Våra avtal är till för dig som medlem. Ta därför chansen och tyck till om vad du tycker behöver ändras i nuvarande kollektivavtal. Vilka frågor vill du att vi ska driva under avtalsrörelsen?

Har semesterovanor ersatt dina vardagsvanor?

28 augusti 2024

Arbetsmiljö Innan semestern gick vi ut med en nyhet om alkohol och semester och vikten av att arbeta förebyggande. Det är viktigt att ta tag i det nu igen så att en eventuellt ökad konsumtion av alkohol under ledigheten inte övergår i missbruk och misskötsamhet.

Osund konkurrens offentliga bolag

26 augusti 2024

Opinion Installatörsföretagen och Svenskt Näringsliv arrangerade i förra veckan ett rundabordssamtal med det kommunala energibolaget Jönköping energi och kommunledningen för Jönköpings kommun. Samtalet handlade om hur Jönköping energi kan undvika att skapa affärsmodeller som kon...

Entreprenadindex för juni/juli 2024

15 augusti 2024

Lönsamhet & företagande Entreprenadindex är ett opartiskt och objektivt verktyg för att mäta kostnadsutvecklingen för installationer. Uppgifterna kommer från SCB och vi levererar Entreprenadindex kostnadsfritt till dig som medlem runt den 15:e månaden efter. Här kan du se den senaste statistiken.
Du är på sidan 1 av 1